€19.95 €12.95

Opzoekboek helpboek Houvast bij Taal

Opzoekboek helpboek Houvast bij Taal
Houvast Taal biedt leerlingen, leerkrachten en ouders een snelle helpende hand bij het leren, begrijpen, toepassen en het onthouden van belangrijke leerstofonderdelen van de Nederlandse taal.

Behalve een snel antwoord geeft Houvast ook antwoorden aan ieder die zijn kennis beter wil beheersen, uitbreiden of verdiepen of die zich gebaat weet bij een overzichtelijke en systematische rangschikking van diverse leerstofonderdelen.

Houvast behandelt de leerstof van de Nederlandse taal op basisschoolniveau en is daarmee een zeer compleet opzoekboek.

Ook verkrijgbaar bij Koppie-Koppie Houvast Rekenen. Het doel van Houvast zowel Taal als Rekenen is de leerstof zo concreet, zo direct en zo helder mogelijk bij leerlingen, leerkrachten en ouders te brengen en is geschreven vanuit de praktijk naar de praktijk.

Talrijke voorbeelden
Naast een duidelijke uitleg bevatten de boeken veel voorbeelden. Daarom wordt Houvast ook gebruikt door de IB-er, de rekencoördinator, de taalcoördinator, PABO-studenten en brugklassers. Daarnaast blijken de boeken behulpzaam bij de CITO-eindtoets, het (CITO)leerlingvolgsysteem en de rekentoetsen en taaltoetsen bij diverse opleidingen.

Geschreven vanuit de onderwijspraktijk
Houvast is voor school en thuis en is ontwikkeld door een aantal zeer ervaren leerkrachten en oud-leerkrachten in het basisonderwijs. Met andere woorden: Houvast is tot stand gekomen in de onderwijspraktijk van alledag. De inhoud is gebaseerd op de uitgangspunten en de doelen zoals die o.m. geformuleerd zijn in de huidige programma's van eisen en kerndoelen.

Houvast Taal ISBN 978-90-812834-1-0
Houvast Rekenen ISBN 978-90-812834-2-7

Aantal op voorraad: 116

Beoordelingen

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter